Boertjes

Aluminium

Technische informatie: 
Als men bouwt, investeert men in producten voor het leven. De aluminium systemen van deze tijd beantwoorden aan deze vereiste.

Aluminium is door zijn unieke stabiliteit uitstekend geschikt voor de constructie van ramen en deuren, gevels, schuifelementen, etalages, veranda's, serres, lichtstraten, balustrades en horren

De juiste profiel aansluitingen onderling met hun afsluitrubbers van EPDM garanderen waterdichtheid en een altijd goed blijvende tochtwerendheid.
Bovendien zijn de profielen bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
Door hun uitgebreide kleurenvariëteit passen ze zich moeiteloos aan aan de creatieve vereisten van de moderne architectuur.
Ook het kleuren van de profielen door het te moffelen in RAL kleuren, beide zijden gelijk of binnen en buiten verschillend, geeft een extra waarde aan deze profielen.

Zeer belangrijk is toch wel dat de tegenwoordige profielen thermisch onderbroken zijn om op deze wijze een hoog isolerend produkt te kunnen verwezenlijken. Daarbij zijn er ongekende mogelijkheden om te combineren met allerlei type beglazing en zonnepanelen.

Een grote verscheidenheid van profielkeuzes:
- vlakke profielen in dieptes varieërend.
- renovatieprofielen ter vervanging van stalen kozijnen.
- renovatieprofielen met diepte werking ter vervanging van houten kozijnen.
- vliesgevels smal in aanzicht 50mm wat een ranke uitstraling aan een gebouw geeft.
- schuifdeuren en ramen
- vouwwanden
- vouwramen (balkonafscheidingen)
- lichtstraten
- balkonhekken